Доказали се на "Камп Ноу" – Интеров трио на мети Барселоне

Фудбалери Интера Милан Шкринијар, Стефано Сенси и Лаутаро Мартинес привукли су пажњу Барселоне на Ноу Кампу у утакмици Лиге шампиона, преноси Калчомеркато.

Како се наводи, скаути Каталонаца су све време пажљиво пратили трио "неразура" који се показао у добром светлу.

Мартинес је дао гол, Сенси је био један од најбољих на терену, а и Шкринијар је пружио добру партију упркос поразу 2:1.

Шкринијар је већ дуже време на мети Барселоне, али је Интер захтевао 80 милиона евра, Сенси је ове сезоне хит у дресу Интера који ће за 22 милиона да откупи цео уговор од Сасуола, а Мартинес је почео да оправдава велика очекивања као наследник земљака Маура Икардија.

Интер ове сезоне игра одлично под вођством тренера Антонија Контеа, први је у Серији А, с тим да после два кола у Лиги шампиона има само један бод, остварен против прашке Славије на свом терену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво