ЛЕ: Партизан гостује код Астане, црно-беле интересује само победа

Фудбалери Партизана ће, у оквиру 2. кола Л групе Лиге Европе, од 16.50 у Казахстану играти против Астане. Пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), ток меча пратите на нашем порталу.

Тренер Саво Милошевић каже да не би пристао на реми у гостима против Астане.

На питање новинара, на конференцији за медије у Казахстану, да ли би прихватио нерешен резултат уколико би неко понудио, Милошевић је био јасан.

"Не, не бих прихватио", одговорио је тренер Партизана и ставио до знања да га интересује само победа.

Он је додао да на располагању има све играче и да му је то најбитније у овом тренутку.

"Упознали екипу са свиме што нас чека, надам се да је свима јасно шта морамо да урадимо да бисмо остварили добар резултат. Чека нас тежак противник, посебно на свом терену и биће потребно концентрације, трке и праве игре за добар резултат", навео је он.

Према његовим речима, жели да Партизан пружи исту игру као у претходном периоду.

"Треба да се прилагодимо на временску зону, битан је сегмент и да се што пре навикнемо на сатницу. Може то да се реши већом концентрацијом и вољом. Покушаћемо да играмо нашу игру, али уз одређено прилагођавање јер не зависи све од нас", закључио је он.

Крилни нападач Зоран Тошић сматра да све четири екипе из групе, у којој су још Аз Алкмар и Манчестер јунајтед, имају подједнаке шансе.

"После жреба је било јасно да је Јунајтед главни фаворит, али на основу меча са Астаном видим да игра у измењеном саставу. Већу пажњу посвећују Премијер лиги и зато мислим да су шансе равне за све. Астана је озбиљан противник, бележи запажене резултате на свом терену. У налету смо, доброј форми и оптимисти смо", истакао је искусни фудбалер.

Дуел у престоници Казахстана игра се од 16.50, пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), а ток меча пратите на нашем порталу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се