Милојевић: Невиђен притисак, многи су ме већ смењивали

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да победа над Олимпијакосом (3:1) у Лиги шампиона "скинула окове" екипи након пораза у вечитом дербију од Партизана.

Звезда је после преокрета савладала вицепрвака Грчке и дошла до другог тријумфа у формату Лиге шампиона.

"Присуствовали смо изузетној утакмици, видели смо јако добру игру, иако нисмо ушли добро и били оптерећени због свих дешавања и шта смо преживели после Партизана. Једва смо чекали Лигу шампиона да скинемо окове", рекао је Милојевић на конференцији за медије после утакмице.

Као два детаља издвојио је искључење играча Олимпијакоса Јасина Бензије у 58. минуту и шансу Јасина Мехије у 86, минут пре преокрета.

Милојевић је, изненада, у емотивном излагању описао како је његов тим преживљавао велики притисак због пораза од Партизана.

"Невиђен притисак је био, не знам из ког разлога. Није трагедија изгубити од Партизана. Нећу ни да улазим ни да ли је гол или није оправдано поништен. Било је много омаловажавања, мозда ће неко рећи да је нормално, али мени није. Као да играчи ништа нису урадили, увукао се страх... Људи, ушли смо у Лигу шампиона, да ли је Звезда постала мезимица, љубимица, колико пара је уложено, а ја питам колико смо зарадили? То су људи од крви и меса, злонамерно су ствари. Звезда је много урадила за Србију, наш фудбал, да ли смо свесни са којим противницима играмо", истакао је тренер црвено-белих.

Он је изјавио и да се већ покренула прича како му је меч против Олимпијакоса последњи на клупи Звезде.

"Владан Милојевић може да оде сутра. Ту сам да помогнем, војник сам Звезде. Данас је требало да будем смењен према информацијама из Београда ка Грчкој. Ружно је, цело поподне ми звони телефон да ми је последња утакмица. Требало би да буде срамота одређене новинаре", рекао је Милојевић.

Црвена звезда у наредном мечу Лиге шампиона гостује Тотенхему 22. октобра у Лондону.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара