Милојевић за РТС: Искључење и промашена шанса кључне за тријумф

Тренер Звезде Владан Милојевић рекао је да је веровао у своје играче и да је био ту за њих да се преузме одговорност због евентуалног пораза, као и да су искључење Бензије и промашена шанса Олимпијакоса промениле ток меча.

Милојевић је за РТС рекао да је веровао у своје играче, што им је и рекао на полувремену утакмице.

"Био сам мало бесан, јер ја знам које су њихове могућности. У последње време било је много незадовољства према играчима, све то је утицало на њих. Они имају велики потенцијал, рекао сам има н аполувремну да изађу и играју... Нисмо ми ти, можемо много боље. Нека изгубе и нека се не плаше. Ја сам са њима и ја сам неко ко ће увек преузети одговорност. Немам никакав проблем. Ушли су сасвим другачије у друго полувреме, требало је нешто да се деси да будемо другачији", рекао је Милојевић.

Милојевић сматра да су две ситуације комплетно промениле ток меча.

"Две ствари су се десиле. То је искључење, где је Олимпијакос остао са десет играча. Ми смо, с друге стране, први пут одиграли са два шпица. Друга ствар је промашена шанса Олимпијакоса. Да су нам дали други гол, тешко да бисмо могли да се вратимо. То је фудбал, треба веровати до краја. Честитам Олимпијакоису и господину Мартенсу", рекао је Милојевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи