Какав Бајерн, страшан Бајерн!

Фудбалери Бајерна савладали су са 7:2 екипу Тотенхема у гостима и учврстили се на првом месту Групе Б Лиге шампиона. Минимална победа ПСЖ-а, Сити бољи од загребачког Динама. Јувантус лако са Леверкузеном, Атлетико славио у Москви.

Баварска машинерија протутњала је преко Тотенхема, Бајерн је савладао финалисту прошлогодишње Лиге шампиона са невероватних 7:2 и са две победе држи прво место на табели Групе Б Лиге шампиона.

Сон је донео предност домаћину у 12. минуту, али је немачка екипа преокренула до полувремена, головима Кимиха и Левандовског.

У наставку је на терену играо само један тим. Серж Гнабри је постигао два поготка, Кејн смањио са беле тачке, да би у завршници Бајерн појачао темпо и у пет минута постигао три поготка.

Гнабри је постигао пети, Левандовски шести, а играч утакмице Серж Гнабри запечатио судбину лондонског тима.

Бајњрн је први на табели са шест бодова, Звезда друга са три, Тотенхем и Олимпијакос имају по један.

ПСЖ је на тешком гостовању у Истанбулу минималним резултатом савладао екипу Галатасараја, а стрелац јединог гола био је Мауро Икарди у 52. минуту.

"Свеци" су први на табели Групе А са шест освојених бодова, Бриж други са два, док Реал и Галатасарај имају по један.

Манчестер сити дуго се мучио са загребачким Динамом, а голове је постигао у другом полувремену. Стерлинг и Фоден донели су нова три бода "грађанима", који су први на табели Групе Ц са шест бодова, Динамо и Шахтјор играли по три, док је Аталанта без бодова.

Јувентус је у Торину убедљиво савладао екипу Леверкузена головима Игуаина, Бернардескија и Роналда, док је у истој групи Атлетико са 2:0 савладао Локомотиву у Москви, а стрелци су били Феликс и Томас.

Јувентус и Атлетико освојили су по четири бода у Групи Д, Локомотива има три, Леверкузен је без бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи