ТСЦ наставља са добрим резултатима, победе Војводине и Пролетера

Фудбалери ТСЦ-а савладали су на свом стадиону екипу Рада са 2:0 у мечу десетог кола Линглонг Суперлиге. Војводина је у гостима била боља од Младости са 2:1, док је Пролетер са 2:0 победио Напредак.

Тим из Бачке Тополе победом над Радом избио је, бар на кратко, на чело табеле Линглонг Суперлиге.

ТСЦ је до тријумфа дошао головима Силађија и Лукића у 2. и 53. минуту и тако остварио 24. бод.  Први је на табели, са утакмицом више од Црвене звезде која има исти број бодова, али слабију гол разлику.

Фудбалери Војводине славили су на гостовању у Лучанима против екипе Младости.

Стрелци за госте били су Дринчић и Матић, док је једини гол за Младост постигао Бојовић.

Војводина је уписала седму победу у десет одиграних мечева и са 22 бода заузима четврту позицију, док је Младост са девет бодова 11. на табели.

Пролетер је као домаћин тријумфовао над Напретком са 2:0. Голове су постигли Балабановић и Миросављев.

Тим из Новог Сада освојио је 11. бод, чиме заузима десету позицију, док је Напредак осми са истим бројем бодова, али бољом гол разликом.

У последња два меча недељног програма Вождовац је био убедљив против Инђије са 4:1, док је Чукарички славио на гостовању Спартаку у Суботици.

Табела: ТСЦ 24 бод, Црвена звезда 24, Партизан 23, Војводина 22, Чукарички 22, Раднички 16, Вождовац 14, Спартак 12, Напредак 11, Пролетер 11, Младост 9, Јавор 8, Радник 7, Инђија 7, Рад 6, Мачва 3. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво