Медији: Голчине Партизана, нереди, Звезда коначно пала…

Медији из региона посветили су велику пажњу 161. вечитом београдском дербију и победи фудбалера Партизана над Црвеном звездом (2:0). Уз извештаје о утакмици, многи су акценат ставили и на нереде навијача.

Хрватски Индекс преноси да је "Партизан голчинама у завршници срушио Звезду у драматичном дербију".

"Оба су била атрактивна. Сума је лепо погодио рашље, а Тошић ефектно у паду закуцао за 2:0", наводи се у опису утакмице.

Спортске новости акценат су ставиле и на нереде навијача, уз наслов да је "Партизан однео победу".

"Осим саме утакмице треба издвојити како ни овај дерби није прошао без инцидента где су се на северној трибини навијачи Звезде обрачунали с полицијом. Читав хаос трајао је неколико минута, а неколико навијача је приведено", истиче се.

И Вечерњи лист бавио се сукобом на северној трибини, што је према њиховом мишљењу обележило дерби.

Црногорске Вијести доносе наслов "Сума и Тошић срушили Звезду - Партизан коначно бољи у првенству", наводећи податак да је на то чекао 868 дана.

Портал Кликс из БиХ известио је са дербија да је Партизан нанео први пораз Звезди у Суперлиги ове сезоне и да је био знатно бољи тим на утакмици у Хумској, а Дневни аваз да су "пројектил Суме и Тошића донели славље Партизану у мечу који је прекидан због увреда на рачун председника Србије Александра Вучића и првог човека ФСС Славише Кокезе".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво