Гранада продубила кризу Барселоне и заузела чело табеле

Фудбалери Гранаде направили су највеће изненађење у петом колу шпанске Ла Лиге и савладали Барселону на свом терену. Гранада је срушила актуелног шампиона резултатом 2:0 и изненађујуће дошла на чело табеле

Домаћин је задао нови ударац уздрманом гиганту из Каталоније, који је у пет мечева примио чак девет погодака и тренутно је седми са само седам бодова.

На стадиону "Нуево лос Карменес" почело је савршено за Гранаду, која је повела након нешто више од 75 секунди.

Грешку Жуниора Фирпа искористио је Монторо, чији покушај је закачио Клемена Ленглеа и преварио голмана Тер Стегена, а на другој стативи је лопту у мрежу спровео Азез.

Гости без Лионела Месија нису могли да угрозе гол ривала, па је тренер Ернесто Валверде морао да га уведе почетком другог полувремена, када је шансу добио и млади Ансу Фати.

Међутим, ни они нису могли да тргну екипу, Гранада је чекала своју прилику и дочекала је у 65. минуту. Судија је показао на белу тачку после играња руком Артура Видала у казненом простору, а сигуран извођач био је Артуро Вадиљо.

До краја сусрета није било промена, па је 'Блауграна' остала без тријумфа и на трећој гостујућој утакмици у првенству.

Претходно је киксирао и Атлетико Мадрид, који не може да пронађе форму на почетку сезоне.

"Јорганџије" су на свом стадиону дочекале Селту из Вига, али је тај дуел завршен без погодака – 0:0.

Исти исход виђен је у окршају Левантеа и Еибара, док је Виљареал савладао Ваљадолид са 2:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво