Косановић пред Инђију: Циљ је само победа, да вратимо мир

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић, пред меч 9. кола Суперлиге против Инђије, истакао је да је циљ победа у том сусрету. Утакмица Инђије и Радничког из Ниша игра се ос 18 часова.

"Чека нас веома важна утакмица против тима који је у досадашњем делу првенства показао да зна да игра фудбал. Њихови резултати су далеко слабији од приказане игре и то нас неће заварати. Нама је ова утакмица јако важна после два везана пораза од Чукаричког и Војводине. Ово је моменат када морамо да се боримо за сваки бод, јер су нам бодови и више него потребни, тако да у Инђију одлазимо са таквим жељама и расположењем. На том терену нама ништа неће бити лако, али морамо да се стегнемо да одрадимо максимално одговорно", рекао је Косановић на конференцији за медије.

Косановић је истакао да тим напредује упркос потешкоћама из претходног периода.

"У сваком случају ми у Инђију идемо само са једном циљем, а то је победа која ће нам вратити мир пред мечеве против Будућности из Добановаца у Купу и против Партизана у првенству, којим ћемо заокружити овај неугодан циклус".

Шеф стручног штаба нишког тима потом се осврнуо на кадровску ситуацију у свом тиму.

"Лазар Ђордевић се опоравио и бице у конкуренцији за стартну поставу. Тројица новајлија Ребин Сулака, Душан Пантелић и Немања Николић се из дана у дан све боље уклапају у екипу и то је веома битно за нас. Повређени су нам Саша Стојановић, Стефан Ђордевић и Риота Нома, а због црвеног картона неце играти ни Стефан Михајловић. Могу да кажем да ће против Инђије играти сличан састав као са Војводином", закључио је Косановић.

Меч између Радничког и Инђије игра се у суботу од 16 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара