Кака: Реал ће освајати трофеје ове сезоне

Легендарни бразилски фудбалер и бивши играч Реал Мадрида Кака рекао је да ће "краљевски клуб" ове сезоне освајати трофеје.

Мадридски клуб је прошле сезоне у Примери завршио са 19 бодова мање од шампиона Барселоне, а на старту нове сезоне добио је само две од пет такмичарских утакмица. 

"У Реалу увек мора да се освоји трофеј. Зато је притисак на Зидану, мора нешто да освоји или Примеру или Лигу шампиона. То су два најважнија такмичења за навијаче и за клуб. Зидан то зна и мислим да Реал има веома добар тим и невероватног тренера. Спремни су да освоје трофеј ове сезоне", рекао је Кака, а преносе шпански медији.

Реал је у првом колу Лиге шампиона поражен од Пари Сен Жермена са 3:0, а "Лос Бланкоси" нису упутили ударац у оквир гола читав меч.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи