Хидинк није више селектор У23 селекције Кине

Познати фудбалски стручњак Гус Хидинк поднео је оставку на место селектора олимпијске репрезентације Кине, потврдио је Савез азијске земље. Бивши тренер ПСВ-а, Челсија и Реал Мадрида одлази из Кине због пораза од Вијетнама (2:0) у пријатељској утакмици почетком овог месеца.

Кинези су већ пронашли замену за Холанђанина у лику домаћег тренера Хаоа Веија и имаће задатак да одведе национални тим на Олимпијске игре у Токију следеће године.

Хидинк је тачно 12 месеци провео на челу У23 тима Кине, а претходно је две године паузирао.

Трофејни тренер два пута је био на клупи Челсија и ПСВ-а, са којим је био првак Европе, био је још у Валенсији, Бетису и Анжију, а радио је и као селектор Холандије два пута, Јужне Кореје, Аустралије, Русије и Турске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво