Салихамиџић: Навијао сам за Звезду против Бајерна 1991.

Спортски директор Бајерна из Минхена Хасан Салихамиџић признао је да је 1991. године навијао за Црвену звезду када је играла против Бајерна.

"За Звезду, наравно...Кад будемо долазили на реванш биће то веома интересантно. Мислим да је екипа показала да може да одигра добро, да је имала добре шансе", рекао је Салихамиџић српским новинарима после меча у Минхену.

После победе Бавараца 3:0 против Црвене звезде у првом колу Лиге шампиона, рекао је да су црвено-бели имали неколико добрих прилика на синоћњем мечу.

"Мислим да је Звезда била опасна, имала је добре играче, акције иако је изгубила 1:0. Квалитетан су тим, али да би се прошло даље мора се победити и морају се освојити бодови", рекао је Салихамиџић.

Спортски директор Бајерна прокоментарисао је и атмосферу на Алијанц Арени коју су направили гостујући навијачи.

Добра је атмосфера, увек су уз клуб. Интересантно је и радујем се доласку на Маракану. Знам како је добра атмосфера тамо. Био сам тамо 1991. кад је Бајерн играо, био сам са репрезентацијом Југославије и имао сам шансу да осетим ту атмосферу. Надам се да ће бити тако и овај пут", рекао је Салихамиџић и осврнуо се на најбољег играча београдског тима.

"Марко Марин је сјајан момак, одлично игра и мислим да је он кључни играч Звезде".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво