Роналдо: Заслужујем више Златних лопти од Месија

Нападач Јувентуса и један од најбољих фудбалера света, Кристијано Роналдо, сматра да заслужује да заврши каријеру са више Златних лопти од Лионела Месија.

Роналдо је до сада пет пута освајао реномирану награду, која се додељује најбољем играчу у протеклој сезони по избору спортских новинара, али жели их још пре него што заврши фудбалску каријеру.

"Меси је у историји фудбала, али ja морам имати више Златних лопти да би био изнад њега. Волео бих то, мислим да заслужујем", изјавио је Роналдо током разговора са Пирсом Морганом.

Капитен Португалије рекао је да није пријатељ Аргентинца, али је захвалан свом ривалу који му је помогаo да постане бољи играч.

"Нисмо пријатељи, али ову 'везу' делимо већ петнaест година. Подстакао ме је да будем бољи играч, као и ја њега", додао је Роналдо.

Кристијано је престижну награду Франс фудбала освајао пет пута (2008, 2013, 2014, 2016. и 2017), као и Аргентинац (2009, 2010, 2011, 2012. и 2015). 

"Зависан сам од успеха и не мислим да је то нешто лоше. То ме мотивише, јер ако нисте мотивисани, боље је да престанете да играте", закључио је један од најбољих фудбалера света.  

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи