Милојевић: Никог се не плашимо; Марин: Ове године корак даље

Фудбалер Црвене звезде Марко Марин, као и тренер српског представника у Лиги шампиона Владан Милојевић говорили су пред меч првог кола са Бајерном о квалитетима ривала, али и амбицијама црвено-белих.

"Биће пун стадион, надам се да ће бити доста наших навијача и леп амбијент и за нас. А о њима не треба трошити речи. Одличан тим. Надам се да ћемо сутра играти боље него што смо прошле године играли у гостима у Лиги шампиона и направити корак више" рекао је Марин на конференцији за медије.

Он је захвалио капитену Бајерна Мануелу Нојеру на лепим речима и томе што га назвао "српски Меси".

"Играли смо у младој репрезентацији Немачке заједно. Лепо је да прати моју каријеру. Попричаћемо и сутра кад се видимо пре утакмице", истакао је Марин.

"Срећни смо и задовољни што смо овде. Радили смо напорно од почетка јуна да бисмо дошли до циља, уласка у Лигу шампиона. Ово је нешто најлепше што можете да доживите као тренер, играч, као клуб. Ако смо неки притисак имали, било га је у квалификацијама, сада га нема", рекао је Милојевић на конференцији за медије у Минхену.

Он је рекао да веома поштује славни немачки тим.

"Нама је од почетка било небитно с ким ћемо играти, имам респект према свима који играју у ЛШ. Оно што би ми требало да урадимо јесте да играмо и уживамо против реномираног противника, који је претендент на трофеј. Ми, с друге стране, препуштамо улогу фаворита свима, али се никог не плашимо. Даћемо максимум сутра, а видећемо за колико ће то бити довољно", рекао је Милојевић.

Он је додао да само не може да рачуна на Милана Родића, док су сви остали спремни и, како је навео, сви заслужују да буду у стартних 11.

"Не плаше ме скорови Бајерна у Лиги шампиона досад. Феноменални су, с богатом историјом за цео светски фудбал. Ми ћемо да дамо последњи атом снаге, а после 90 минута живот иде даље опет", поручио је Милојевић.

Посебно је захвалио свима из славне генерације 1991. на подршци.

"Ја волим историју, али њу треба оставити тамо где јесте. Нема ту много тога играчима да се прича. Доста је овај стадион, противник, наши навијачи којих ће бити доста и који нас прате свуда", закључио је Милојевић.

Утакмица између Бајерна и Црвене звезде игра се у среду од 21 сат на "Алијанц арени" у Минхену.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво