Ковач: Без потцењивања Звезде, Марин је кључни играч

Тренер фудбалера минхенског Бајерна Нико Ковач рекао је да његов тим неће потцени Црвену звезду на отварању Б групе Лиге шампиона. Утакмица Бајерна и Црвене звезде игра се у среду од 21 сат на Алијанц арени, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за територију Србије), а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Тренер минхенског Бајерна Нико Ковач, који је данас дао слободан дан својим изабраницима, поручио је да је веома добро изанализирао екипу првака Србије.

"Звезда је веома искусна, али и ми смо. Било да је Бундеслига, Куп или Лига шампиона мора у меч да се уђе на прави начин. То иде са дозвољеном агресивношћу, али желимо и да играмо фудбал. Имамо квалитет. Не треба потценити Црвену звезду, игра добар фудбал", рекао је Ковач на конференцији за медије у Минхену, а преноси немачки "ТЗ".

Хрват истиче да је познато да је Звезда клуб са великом традицијом.

"Имала је Звезда велики тим 1991. године, у полуфиналу је избацила Бајерн. Велику подршку има и од навијача, радујем се дуелу".

Ковач без устезања каже да о Звезди није разговарао са Луком Јовићем, бившим центарфором црвено-белих, кога је тренирао у Ајнтрахту из Франкфурта.

"Сада је у Мадриду, нисмо разговарали и није лако. Гледао сам много утакмица Црвене звезде, знам да има јако добре фудбалере. Морамо да им узмемо лопту. То је наш посао".

Према његовим речима тим Владана Милојевића посебно је пратио и прошле сезоне.

"На свом терену они су сасвим друга екипа. Имају моћ са трибина, али сада гостују. Марин је кључни играч, добро се и бране, скраћују простор. Желимо брз гол, ако га не буде морамо да будемо стрпљиви", закључио је он.

Утакмица између Бајерна и Црвене звезде игра се сутра од 21 сат на Алијанц арени, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за територију Србије), а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво