Дегенек пред Бајерн: Стекли смо искуство, знамо шта нас чека

Одбрамбени фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек, пред гостовање Бајерну у Минхену, поручио је да ће од велике помоћи бити искуство из прошле сезоне у Лиги шампиона и да екипа максимално спремно чека почетак такмичења. Утакмица Бајерна и Црвене звезде игра се у среду од 21 сат на Алијанц арени, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за територију Србије), а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

"Очекивања су сигурно већа него прошле сезоне, када смо дебитовали у Лиги шампиона. Већ трећу годину заредом смо изборили групну фазу европског такмичења, што је велики успех. Стекли смо потребно искуство за играње у оваквој врсти такмичења, знамо шта да очекујемо од утакмица. Урадили смо све како бисмо максимално спремни изашли на терен сутра, остварили што боље резултат и још једном исписали историју Црвене звезде", рекао је Дегенек за клупски сајт пре пута за Минхен.

Звездин штопер током каријере имао је прилике да игра у Немачкој, у дресу Бајерновог градског ривала Минхена 1860 и Штутгарта.

"Провео сам шест година тамо, а од тога годину и по дана сам играо на Алијанц арени. Минхен познајем доста добро, предиван је град. Сви знамо какав је немачки менталит, они ни у фудбалу никада не одустају и зато морамо да им узвратимо на исти начин. Битно је да будемо борбени, да паметно играмо и да не одустајемо. Уколико буде тако верујем да можемо да изборимо повољан резултат".

Аустралијски репрезентативац подсећа да је Звезда прошле године показала да може да игра са најбољим европским тимовима, чак и да победи као против Ливерпула (2:0).

"Верујем да можемо да поновимо добре резултате. Најбитније је да смо сви здрави, па ће и резултати доћи. Много смо добили на искуству у односу на прошлу сезону. Сматрам да оно што нас краси и што нам много помаже у постизању одличних резултата јесте слога, понашамо се као породица. Много играча је и отишло и дошло, нисмо иста екипа као прошле године, али је овај тим задржао дух који нам је омогућио све оне добре резултате у прошлој сезони", закључио је Дегенек.

Утакмица 1. кола Б групе Лиге шампиона између Бајерна и Црвене звезде игра се сутра од 21 сат на Алијанц арени, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за територију Србије), а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво