Дика Стојановић: Верујем у Борјана, Звезда само може да добије у Минхену

Легендарни голман Црвене звезде Стеван Дика Стојановић, капитен тима који је у чувеном полуфиналу Купа шампиона 1991. године елиминисао Бајерн, изјавио је да садашња генерација црвено-белих нема шта да изгуби јер је већ пласманом у елиту направила велики успех.

"Састају се два велика тима, надам се лепој фудбалској представи. Звездини фудбалери немају шта да изгубе, само могу да добију, ако добро одиграју и покажу шта знају", рекао је Стојановић Танјугу.

Он је додао да не би имао ништа против да се понови резултат из 10. априла 1991. када је Звезда победила у Минхену 2:1.

"Било би одлично, да Звезда постигне гол, оствари повољан резултат, али шта год да ураде момци су већ направили велики успех јер су другу годину заредом у Лиги шампиона".

Стојановић каже да је сигуран како ће наследник на голу Милан Борјан сјајно одрадити посао.

"Виђамо се сваки дан, он је искусан голман, одрађује свој посао професионално и надам се да ће и овај пут бити на висини задатка", поручио је Стојановић.

Утакмица између Бајерна и Црвене звезде на програму је у среду од 21 сат.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи