Марковић: Биће то још много боље

Фудбалер Партизана Лазар Марковић рекао је да је задовољан својом партијом и постигнутним голом у мечу осмог кола Суперлиге против Пролетера из Новог Сада.

Црно-бели су славили на "Карађорђу" 3:0, а стрелци су били Зоран Тошић, Умар Садик и Лазар Марковић.

"Мање-више добро око гола. Океј, биће то још много боље. Али зато су момци сјајни. Од Бамбија, за којег не треба трошити речи, Натха који је врхунски играч, али и свих момака који су и играли и који су били на клупи. Имамо тешку недељу, Аз Алкмар и вечити дерби, па да видимо где смо", рекао је Марковић.

Марковић је меч у Новом Саду почео са клупе за резерве у свом повратничком дебију за клуб из Хумске, а гол је постигао у 78. минуту.

"Нервирао сам се, али сам знао да ћемо добити. Имамо заиста добру екипу и само је било питање када ћемо да дамо гол. У оваквим утакмицама је најтеже доћи до поготка, екипе се затворе и колико год покушавао да ''пробијеш'' не иде. Али сада је све супер, победили смо, ја сам дебитовао и још дао гол", рекао је он.

Током меча навијачи су скандарирали његово име, на шта се играч црно-белих захвалио.

"Чуо сам, наравно и све их пуно поздрављам и захваљујем на подршци. Вратио сам се куци, лепо ми је. Требаће ми још мало времена да се вратим у форму, али све је то спорт, фудбал, живот, идемо даље", закључио је Марковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво