Веселиновић о трансферу Тедића у Сити: Велика част за клуб

Тренер фудбалера Чукаричког Александар Веселиновић рекао је да је за клуб са Бановог брда, али и за српски фудбал, велика част што је нападач Слободан Тедић завредео пажњу Манчестер Сити. Тедић ће од јануара постати играч "грађана", а до краја године остаће на Бановом брду.

"То је велика част за Чукарицки и за српски фудбал. Није лако из Чукарицког доћи до Манчестер Ситија. Одавно нисам имао прилику да радим са таквим младим играчима, а међу њима је и Тедић. Он је јуче је дошао са окупљања младе репрезентације, где је провео 10 дана и тражио је сам да јутрос одради тренинг", рекао је Веселиновић на конференцији за новинаре после потписивања новог уговора са клубом.

"Ја сам знао све о том трансферу и пред утакмицу са Пролетером сам га позвао да му честитам и да му кажем да сам поносан, а он је само рекао: "Шефе, најважније је да сутра победимо Пролетер". Мислим да је то заслуга Чукаричког и да је то пример како играчи треба да се васпитавају и да одрастају'', закључио је Веселиновић.

Чукарички је продужио сарадњу са шефом Првог тима Александром Веселиновићем, као и петорицом тренера у његовом стручном штабу, помоћником Душаном Ђорђевићем, тренером голмана Оливером Ковачевићем, тренерима Павлом Делибашићем и Зораном Рендулићем, као и кондиционим тренером Милованом Кнежевићем.

Са свима је сарадња продужена на четири године, што је јединствен случај у српском фудбалу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво