Тумбаковић: Било је добрих, али и доста лоших ствари

Љубиша Тумбаковић је нагласио да је победа против Луксембурга значајна са аспекта подизања расположења у и око репрезентације Србије, али је рекао и да је било доста слабих ствари у игри нашег изабраног тима у два септембарска меча.

Селектор Србије Љубиша Тумбаковић говорио је после меча и о неким новим именима на списку репрезентације Србије у неким наредним окупљањима.

"Сигурно је да ће већина ових играча бити поново позвана, али је исто тако тачно да постоје играчи које ми пратимо, који су нам интересантни. Рано је сада говорити о томе, али позив може да оде онима за које ми проценимо да формом могу да нам помогну", рекао је Тумбаковић.

Стиче се утисак да селектор Тумбаковић није превише задовољан издањем нашег тима у Луксембургу.

"Увек је лепо кад се победи. Осећај после 3:1 у нашу корист је пријатан. Али да је било неких лоших ствари у игри са противником против кога морамо да буде убедљивији – свакако да јесте".

Тумбаковић је рекао да је ово било "једно добро септембарско окупљање, како бисмо издефинисали, кроз анализу, све оно што није било добро и све оно што је било позитивно на ове две утакмице".

"То ће нам дати смернице за све што морамо да унапредимо и поправимо за октобарске и новембарске термине", истакао је Тумбаковић на крају.

Капитен Александар Коларов рекао је, између осталог, да није лако играти са сазнањем да је репрезентација, након тек неколико такмичарских кола, де факто изгубила могућност пласмана на Европско првенство (овим путем).

"Знали смо да је Луксембург једна добра екипа, да нису оно што су били пре неколико година. Нисмо играли бриљантно, али важно је да смо победили. Мислим да смо то урадили захваљујући неком нашем квалитету".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво