Медији у Луксембургу: Без страха против Србије

Медији у Луксембургу посвећују велику поажњу утакмици против Србије у квалификацијама за ЕВРО 2020 и потајно се надају изненађењу.

Лист "Спорт" на насловној страни поставља питање "Колико је висока Србија", а главни текст шаље поруку: "Респект да, али без страха".

Посебна пажња посвећује се изостанку Душана Тадића, а као главни адут Србије апострофира се везни ред на челу са звездом Манчестер јунајтеда Немањом Матићем.

Лист "Луксембургер спорт" подсећа да је Србија тренутно на табели Б групе иза Луксембурга и доноси наслов "Како оставити Србију иза".

Такође, преноси се изјава српског селектора Љубише Тумбаковића на конференцији за медије да ће направити много измена у односу на тим против Португалије.

Дневник "Котидијен" доноси тактичку анализу утакмице, посебно због чињенице да је српски тим "рањен" после Португалије и нада се да би овај пут домаћи тим могао да наплати и недостатак среће у минималним поразима против Украјине.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво