Србија против Луксембурга, припреме за бараж

Фудбалска репрезентација Србије од 20.45 часова гостује у Луксембургу, где готово извесно почиње серија "припремних мечева" за бараж Лиге нација у борби за Европско првенство.

Србија је после пораза од Португалије у незавидној ситуацији у Б групи, шансе да се избори директан пласман на ЕУРО 2020 су само теоретске, па би преостали мечеви требало да послуже за уигравање пред бараж у марту.

Отприлике такав приступ најавио је и селектор Љубиша Тумбаковић, који је рекао да ће, осим што не може да рачуна на повређеног Душана Тадића, направити много измена у тиму.

"Резултат са Португалијом издефинисао је наш пут за даље. Биће промена у тиму, даћу неким другим момцима шансу, желим сем на тренингу да их видим на терену", поручио је Тумбаковић.

Сличан приступ најавио је и први стрелац тима Александар Митровић.

''Поново крећемо од нуле, више ништа не зависи од нас, математички смо само у игри. У фудбалу је све могуће, али свакако би требало искористити ове мечеве да схватимо селекторове идеје и да се упознамо с њим", рекао је Митровић.

Утакмица између Луксембурга и Србије игра се од 20.45 сати, на стадиону "Жози Бартел".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво