Рој Кин: Фергусон био добар с људима? Глупости...

Некадашњи фудбалер Манчестер јунајтеда, многи би рекли и легендарни играч клуба са Олд Трафорда, веома директно је оптужио Алекса Фергусона за непотизам.

Од 1993. до 2005. године Ирац је играо за Манчестер јунајтед, притом освојивши седам пута Премијер лигу, четири пута се радовао у ФА Купу, а једном је био и шампион Европе.

За све то време, наравно, менаџер му је био Алекс Фергусон. И док многи говоре у панегирицима о умећу које је у опхођењу с људима имао шкотски тренер, Кин истиче управо супротно.

„Људи причају о томе како се Фергусон опходио према људима. Немојте да вас завара ишта од тога. Фергусон радио увек у интересу Јунајтеда? Глупости", рекао је Кин за портал Offtheball.

"Његов син Дарен је играо за клуб, његов брат је био главни скаут, изненађен сам што његова жена није била запослена у клубу. Дарен је био менаџер Престона, а водио је позајмљене фудбалере Манчестер јунајтеда. Када је Дарен напустио Престон, сви играчи су повучени из Престона", рекао је Рој Кин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи