Реми у сјајном дербију северног Лондона, Евертон у трилеру бољи од Вулвса

У дербију северног Лондона Арсенал и Тотенхем су поделили бодове (2:2) у мечу препуном узбуђења. Претходно је Евертон савладао Вулверхемтпон са 3:2.

Кристијан Ериксен је у десетом минуту постигао први гол на утакмици, након што је стигао до лопте коју је голман домаћег тима Лено одбио после ударца Ламеле.

Ово је 50. гол Ериксена у Премијер лиги.

Пет минута до одласка на одмор Тотенхем стиже до другог гола, пошто је из пенала, досуђеног након прекршаја Гранита Џаке над Соном, прецизан био Хари Кејн.

То, међутим, није било све у првих 45 минута, пошто је Пепеов центаршут Лаказет искористио да постигне погодак.

Оба тима су имала неколико сјајних прилика у наставку, некад и практично једни за другима, али је до гола, после паса Гендузија, стигао Арсенал. Прецизан је био Обамејанг.

Сеад колашинац је постигао, чинило се, гол за преокрет домаћег тима, али је ВАР консултовао арбитра да погодак поништи.

Вулверхемптон је сезону почео са три ремија, а сада је поражен на Гудисон Парку.

У првих 12 минута виђено је три гола, а домаћин је повео преко Ришарлисона. Роман Сајс је донео изједначење Вулвсима, али је Ивоби постигао први гол у новом клубу и вратио предност свом тиму.

Гости још једном изједначују, 15 минута пре краја сусрета, када је Раул Хименес наставио голгетерску серију на четвртом узастопном мечу.

Пресудан моменат сусрета догодио се у 80. минуту, када је Ришарлисон постигао други погодак на сусрету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи