Сити наставља да гази, Челси испустио победу

Фудбалери Манчестер ситија савладали су на свом терену екипу Брајтона са 4:0, у утакмици четвртог кола Премијер лиге. Челси водио 2:0, Шефилд јунајтед на крају извукао бод – 2:2. Минимална побда Кристал Паласа, Вест Хем сигуран против Норича (2:0), Лестер се разиграо против Борнмута (3:1). Њукасл и Вотфорд играли без победника 1:1.

Манчестер сити остварио је и трећи тријумф у шампионату Енглеске савладавши на свом "Етихаду" екипу Брајтона са 4:0. Екипа Пепа Гвардиоле већ је постигла 14 погодака у новој сезони и показала да је права машина за постизање голова.

Кевин Де Брујне начео је противника већ у другом минуту, да би у 42. асистирао Агуеру за миран одлазак на полувреме. У наставку је Агуеро постигао још један погодак, да би коначан резултат поставио Бернардо Силва, тек што је ушао са клупе за резервне играче.

Челси је водио против Шефилд јунајтеда, головима Тамија Абрахама, али је на крају остао без тријумфа на "Стамфорд бриџу". Прво је Робинсон смањио на 2:1, да би Курт Зума аутоголом у 89. донео велико славље гостујућим навијачима.

Палас је минималним резултатом савладао екипу Астон Виле, голом Џордана Ајуа, док је Вест Хем, погоцима Алера и Јармоленка, био бољи од Норича 2:0.

Лестер је са 3:1 савладао екипу Борнмута. Варди је био двоструки стрелац, један гол постигао је и Тилеманс, док је једини погодак за госте дело Калума Вилсона.

Њукасл и Вотфорд играли су 1:1. Гости су повели голом Хјуза већ у другом минуту, да би пре полувремена коначан резултат поставио Фабијан Шер.

У првом мечу дана Саутемптон и Манчестер јунајтед играли су 1:1, док су нешто касније састају Барнли и Ливерпул.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво