Звезда код Лалатовића у НС, Партизан у недељу чека ТСЦ

Овога викенда на програму су утакмице 7. кола Суперлиге Србије, а у центру пажње је дуел фудбалера Војводине и Црвене звезде у Новом Саду. Управо меч на "Карађорђу", у атипичном термину од 18.45, отвара седму етапу српског шампионата и то у дербију којим Војводина као лидер чека актуелног првака.

Звезда у "Српску Атину" иде у сјајном расположењу после пласмана у Лигу шампиона преко Јанг Бојса, али нема простор превише да слави, јер намерава да настави тријумфални низ и задржи максималан учинак, уз две утакмице мање.

Ближа традиција је на страни београдских црвено-белих који су славили на свих пет претходних сусрета у Новом Саду, међу којима је и последњи 5:0, али Војводина из прошле сезоне није исти тим као под Ненадом Лалатовићем, бившим фудбалером и тренером Звезде, и хоће да настави са добрим играма.

Сличне улоге су и у судару Партизана и дебитанта ТСЦ-а из Бачке Тополе у Хумској.

ТСЦ прати Војводину у стопу, али сада га чека историјско, прво гостовање Партизану у највећем изазову до сада, посебно што је екипа Сава Милошевића на крилима пролаза Молдеа у групну фазу Лиге Европе.

Од осталих мечева издваја се сусрет на Бановом брду између Чукаричког и нишког Радничког, Спартак чека Вождовац, а "фењераш" Мачва жели први тријумф у сезони против Радника, исто као и Пролетер у локалном сусрету у Инђији.

Распоред утакмица, субота: Војводина - Црвена звезда (18.45), Мачва - Радник (20), Спартак - Вождовац (20).

Недеља: Инђија - Пролетер (17), Чукарички - Раднички (20), Младост - Јавор (20), Напредак - Рад (20), Партизан - ТСЦ (20).

Табела: Војводина 16, ТСЦ 16, Раднички 13, Црвена звезда 12 (-2), Чукарички 12 (-1), Партизан 10 (-2), Вождовац 7 (-1), Инђија 7, Спартак 6, Рад 6, Напредак 5, Младост 5, Јавор 4 (-1), Радник 3 (-1), Пролетер 2, Мачва 1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво