Милојевићев пут до успеха

Од почетка квалификација, баш као и у претходне две сезоне под Милојевићевим вођством, у Звездиној игри је била приметна мирноћа, али и велика одлучност.

Тренер црвено-белих је поново мудро темпирао форму тима, уочи одлучујућих дуела са Јанг бојсом.

"Није ово само спортски успех. Мислим да је ово јако велики успех за нас, за наш народ, за Србију, јер ми ћемо поново довести највеће Европске екипе које ће поново доћи да упознају Београд, да виде колико је ово леп град, да упознају нашу земљу, традицију", рекао је Владан Милојевић, тренер Црвене звезде.

Још једна врло важна одлика ове екипе је игра која је апсолутно подређена резултату, поготово на тактичком плану где су Милојевић и његови сарадници поново доказали класу. Чак и када није било лепих акција, Звезда је показивала карактер и трудила се да остане у игри, а оно што је најзначајније, голови нису изостајали.

"Мислим да је то поента целе приче, да играте са најбољим играчима Европе, да играте против њих, да се одмерите, да видите где сте. Само тако можете да напредујете", истакао је Милојевић.

Поред тога што ће другу годину заредом играти међу 32 најбоља европска тима, Звезда ће само од уласка у Лигу шампиона инкасирати више од 15 милиона евра. Свака победа у групној фази нашем шампиону могла би донети додатних 2,7 милиона евра, док би им за сваки реми у групи припало 900 000 евра.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи