Звезда напада Лигу шампиона, пренос на РТС1 (21.00)

Фудбалери Црвене звезде играју против Јанг Бојса реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона. Први дуел ове две екипе у Берну завршен је нерешено 2:2. Сусрет почиње у 21.00 час. Директан пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети (само за територију Србије), радио пренос на Радио Београд 1, а ток меча пратите на нашем порталу.

Пред фудбалерима Црвене звезде је последњи корак пред пласман у Лигу шампиона. Добар резулта доносе из Берна где је било 2:2. Сигурно неће бити лако, улог је велики пласман у најелитније такмичење и све привилегије које он носи.

Из табора црвено-белих најављују да ће уз помоћ навијача стићи до циља. Милојевић верује у пролаз свог тима у Лигу шампиона, а капитен Марко Марин изјавио да екипа заслужује да се нађе у елитном такмичењу.

Сјајан меч у Берну подгрејао је наде навијача Звезде. Црвено-бели су и у Швајцарској имали велику подршку са трибина, а код куће сваког госта очекује паклени дочек. Стадион је распродат, тако да нас очекује прави спектакл.

Време је за тактичко надмудривање два стратега, Милојевића са једне и Сеоане са друге стране. Не треба заборавити чињеницу да Јанг Бојси морају да нападну, да постигну гол, а то отвара шансу црвено-белима да дисциплинованом одбраном изграде себи шансу и из брзих контри угрозе гол противника.

"О важности меча не би требало посебно да причам... Противник је озбиљан и квалитетан. Респектујемо Јанг Бојс, а сада нас чека друго полувреме на нашем стадиону, који ће бити испуњен до последњег места. Постоји притисак, али спортисти смо и ако хоћемо да играмо на овом нивоу морамо да се носимо са тиме", рекао је Милојевић.

"Као екипа смо спремни за утакмицу. Играмо пред нашим навијачима и то је велики плус. Засужујемо Лигу шампиона, свако од играча, од голмана Борјана и Поповића, па све до нападача Павкова и Крстовића. Имамо карактер и квалитет, даћемо све од себе да испунимо жеље и доживимо исти осећај као прошле године", додао је капитен Звезде Марин.

Сусрет на стадиону "Рајко Митић" почиње у 21.00. Директан пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети (само за територију Србије), а ток меча пратите на нашем порталу.

 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво