Симеоне: Торес је фудбалска легенда, надам се скорој сарадњи

Тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне рекао је да је бивши нападач "јорганџија" Фернандо Торес фудбалска легенда и да се нада да ће поново сарађивати у мадридском клубу.

Торес се у петак после 18 година играња повукао из фудбала, а последњи меч одиграо је у дресу јапанског Саган Тосуа.

Током каријере у два наврата је носио дрес Атлетика, а играо је још за Ливерпул, Челси и Милан.

"Торес је веома интелигентан момак и апсолутно је фудбалска легенда. Ту титулу је зарадио својом посвећеношћу, марљивим радом и поштовањем према другима, јер где год да је играо имао је такаву репутацију", рекао је Симеоне, а преносе шпански медији.

Он је истакао да је ће Торесу требати времена да се навикне на новонасталу ситуацију, али да се нада да ће некада поново сарађивати у клубу са "Ванда Метрополитана", јер је Шпанац одлучио да после играчке каријере остане у јапанском клубу као помоћни тренер.

"Требаће му времена да се навикне на нову улогу. Надам се да неће проћи много времена и да ћемо поново сарађивати у Атлетику", закључио је Симеоне.

Торес је био део трофејне генерације Шпаније која је освојила две европске титуле (2008, 2012) и која је 2010. године постала првак света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи