ВАР поништио гол Роналду, минималац Јувеа на старту сезоне

Фудбалери Јувентуса успешно су започели одбрану титуле у италијанској Серији А, минималном победом над Пармом у првој рунди.

"Стара дама" је била боља у Парми, иако је домаћи тим имао неколико добрих прилика, а стрелац јединог поготка био је Ђорђо Кјелини.

Штопер актуелног шампиона најбоље се снашао после једног корнера и гужве у казненом простору, проследивши у мрежу лопту коју је упутио Алекс Сандро.

Претходно је после асистенције ВАР-а поништен погодак Кристијана Роналда, који се налазио у минималном офсајду пре него што је затресао мрежу Парме.

До краја сусрета оба тима су имала прилике, али промене резултата није било.

Данашњи програм спектакуларним сусретом затворили су Фиорентина и Наполи. Наполитанци су славили на "Артемио Франкију" резултатом 4:3, иако је "Виола" повела у деветом минуту поготком Пулгара из пенала.

Већ на полувремену гости су преокренули преко Мертенса и Инсињеа, а голеаду је у другом полувремену наставио и српски репрезентативац Никола Миленковић.

Ипак, Каљехон и Инсиње су се потрудили да три бода оду у Напуљ, док је трећи гол за домаћина дело Кевина Принса Боатенга.

У овом мечу за Фиорентину дебитовао је Франк Рибери.

Серија А – прво коло:
субота:

Парма – Јувентус 0:1 (0:1)
(Кјелини 21)
Фиорентина – Наполи 3:4 (1:2)
(Пулгар 9п, Миленковић 52, Боатенг 65 – Мертенс 38, Инсиње 43п, 67, Каљехон 56)

недеља:
18.00 Удинезе – Милан
20.45
Рома – Ђеноа
20.45 Каљари – Бреша
20.45 Сампдорија – Лацио
20.45 Спал – Аталанта
20.45 Торино – Сасуоло
20.45 Верона – Болоња

понедељак:
20.45 Интер – Леће

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво