Норич намучио Челси, прва победа за „плавце“

Фудбалери Челсија савладали су Норич са 3:2 (2:2) у меч трећег кола Премијер лиге. „Плавци“ су тако забележили прву победу ове сезоне.

Челси је забележио први тријумф у шампионату. Норич је у два наврата успевао да изједначи, али „плавци" су били неумољиви и трећи пут повели, а овог пута и сачували предност.

Гости су повели у већ у трећем минуту. Аспиликуета је центрирао са десне стране, лопта је дошла до Ејбрахама који се одлично снашао и погодио мрежу.

Три минута касније на семафору је стајало 1:1. После акције Норича лопта је у казненом простору дошла до Пукија на левој страни, који је упутио лопту на прву стативу где је Кантвел пуцао из прве и савладао голмана Челсија.

Челси је до нове предности стигао у 17. минуту. После брзе акције лопта је дошла до Пулишића који је упослио Мунта, овај је надиграо одбрану Норича и постигао погодак.

Домаћин је до новог изједначења дошао у 30. минуту. Пуки је добио сјајну лопту у простор у шеснаестерцу, први је стигао до ње и прецизним ударцем је проследио иза голмана Челсија.

Са овим резултатом се отишло на одмор. Испоставило се, коначан резултат постављен је у 68. минуту. Контра Челсија, Ковачић проналази Ејбрахама на ивици шеснаестерца, овај вара двојицу одбрамбених играча, а потом прецизним ударцем и голмана домаћина.

У наредом колу Челси дочекује Шефилд, а Норич гостује код Вест Хема.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво