Суперлига без “вечитих”, Војводина на Пролетер, Спартак у Нишу

Овог викенда игра се 6. коло Суперлиге Србије и у центру пажње, у одсуству "вечитих", биће војвођански дерби Пролетер - Војводина и меч Радничког и Спартака у Нишу на дебију новог тренера Милорада Косановића.

Косановић је наследио смењеног Сима Крунића и прилику да врати Раднички на победнички пут имаће против Спартака на Чаиру, док његов колега Ненад Лалатовић са Војводином гостује бившем клубу и намерава да и после тог дуела остане на врху.

Новосадску "Стару даму" зауставио је ТСЦ из Бачке Тополе у прошлом колу (2:2), са којим дели челну позицију уз бољу гол разлику, а сада има прилику да се додатно "одлепи" од Црвене звезде и Партизана, који су други пут ове сезоне одложили утакмице пред европска искушења, сада против Чукаричког и Радника.

У осталим сусретима играју новајлије у лиги ТСЦ и Инђија, Рад чека "фењераша" Мачву, Напредак гостује у Ивањици Јавору, а Младост на "крову" Вождовцу.

Распоред утакмица 6. кола, субота: Јавор - Напредак (20 сати), Пролетер - Војводина (20), Рад - Мачва (20), Вождовац - Младост (20). Недеља: Раднички - Спартак (18.30), ТСЦ - Инђија (20).

Табела: Војводина 13 биодова, ТСЦ 13, Црвена звезда 12, Партизан 10, Раднички 10, Чукарички 9, Инђија 7, Спартак 6, Младост 5, Вождовац 4, Напредак 4, Јавор 3, Радник 3, Рад 3, Пролетер 2, Мачва 1.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво