Косановић: Сваки деби је посебан, екипи потребан баланс

Нови тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић уочи дебија против Сопартака из Суботице изјавио је да екипа мора да буде озбиљна и концентрисана свих 90 мнинута да би дошла до победе. Утакмица 6. кола Суперлиге између Радничког и Спартака игра се у недељу од 18.30 сати.

"Свака прва утакмица носи са собом неку посебност, а тако ће бити и сада. Дебитујем на клупи Радничког и играмо против једног клуба који има веома млад, перспективан и разигран састав, који је у досадашњем делу првенства показао да се на њега озбиљно мора рачунати у борби за горњи део табеле. Неће нам бити лако. Ја сам три дана овде, радимо напорно и полако се упознајем са екипом. Не очекујте неке велике промене, јер је ово заиста кратак период да бих сада правио нека драстична тумбања у саставу", рекао је Косановић на конференцији за медије.

Он је истакао и да екипа нема баланс у играчком кадру и најавио појачања до краја прелазног рока.

"Имамо доста сличних играча - четворицу добрих нападача, штопери су нам пођеднаког квалитета, имамо четворицу одличних крилних играча, тројицу офанзивних везних фудбалера истих карактеристика, али немамо задње везне, па је до сада ту позицију покривао један од штопера и то је проблем који мора под хитно да се реши. Сматрам да ћемо са једним или двојицом нових играча направити оно што желимо. Људи морају да схвате да ово није Раднички из прошле сезоне и да ћемо морати да уложимо много труда како би поново дошли на тај ниво", поручио је Косановић.

Утакмица 6. кола Суперлиге између Радничког и Спартака игра се у недељу од 18.30 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара