Земун Само право жели у сам врх

Клуб малог фудбала Земун Само право вратио се ове године у најквалитетнију футсал лигу Србије. Амбиције и планови у новој сезони су им улазак у сам врх најквалитетније футсал лиге у Србији.

После једне године одсуства, Клуб малог фудбала Земун Само право вратио се у елитни ранг српског футсала као шампион друге лиге. У деценији постојања, клуб је из године у годину напредовао, а ове сезоне, амбиције су улазак у сам врх националног шампионата.

Ове године амбиције су нам улазак у плеј оф, међу првих шест екипа, за почетак, стручни кадар клуба је у добром расположењу, појачан новим тренером Денисом Смиљанићем - рекао је Мирослав Марјановић, председник КМФ Земун Само право.

Денис Смиљанић је бивши играч и некадашњи помоћник легендарном Аци Ковачевићу на клупи репрезентације Србије и биће велико појачање клубу Земун Само право у новој сезони.

 Амбиција клуба је да се изадје на ту европску сцену, сада се указала прилика да две екипе иду у квалификације, тако да је врло могуће да, можда не ове али наредне године већ нападнемо и то прво, друго место - додаје Денис Инајетовић, играч КМФ Земун Само право.

Земун Само право у својим редовима има неколико врло искусних, али и много младих и перспективних футсал играча. Један од њих је свакако и Никола Лекић, најбољи играч друге футсал лиге прошле сезоне. 

Услови су одлични, веома сам задовољан, имам много више шанси од како је дошао нови тренер Денис Смиљанић - напомиње Никола Миленовић, играч КМФ Земун Само право.

Лекић ће бити један од лидера медју осталим младим играчима у које клуб полаже велике наде.

Имамо доста младих играча, јуче смо чак довели и два Либијца на пробу. Од стандардних првотимаца у клубу су нам Денис Инајетовић, Елвис Рамадани од познатих футсалера који су већ пет шест година на теренима у Србији - рекао је Мирослав Марјановић, председник КМФ Земун Само право

Клуб малог фудбала Земун Само право своје мечеве игра у хали Пинки у Земуну где има велику подршку са трибина.

Прати нас чак од 600 до 1000 гледалаца, ове године очекујемо и већу посету у елитном рангу - додаје Мирослав Марјановић.

На њиховом голу ове године стајаће и некадашњи голман Економца Алакса Антонић. У борби за врх табеле, конкуренција је жестока.
Ту су пре свега Економац, Фон, сви су одлични - напомиње Никола Миленовић, играч КМФ Земун Само право

Денис Инејетовић, играч КМФ Земун Само право
У духу свог имена, они иду Само право и жељни су доказивања. 

Много деце је дошло на те терене, на футсал тако да то говори о квалитету лиге и свему. Лига је скраћена на 10 клубова, прошле године је било 12 екипа - пет тимова је испадало, ове године три тима, тако да ће борба и за улазак у прву лигу и за испадање бити озбиљна, јер озбиљна је лига - истакао је Денис Инајетовић.

Њихове амбиције су јасне, а уз овакав рад и посвећеност свих људи у клубу, ни резултати неће изостати. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво