Партизан против Молдеа – финални испит за Лигу Европе

Фудбалери Партизана играју против Молдеа прву од две утакмице за пласман у Лигу Европе. Дуел је на програму од 21 сат уз директан пренос на нашем Првом програму, као и на Првом програму Радио Београда, стрим је на РТС планети, а на нашем порталу можете пратити ток меча и кретање резултата.

Тренер Саво Милошевић за двомеч са норвешком екипом рекао је да те утакмице могу да одреде судбину црно-белих у наредном периоду.

"Молде јесте озбиљна екипа, нема неозбиљних екипа у Европи. Немам страх да ће моја екипа прићи утакмици неозбиљно, прво због значаја утакмице, а друго и због озбиљности противника. Молде је типичан представник скандинавске школе фудбала. Знате колико су скандинавци фижицки спремни и дисциплиновани. Сви причају о квалитету, ја причам о квалитету претходних пет месеци. Ако квалитет не прати, организација, вољни моменат, агресија од тог квалитет нема ништа", рекао је Милошевић.

Он је истакао да је рецепт за добар резултатат у првом мечу против Молдеа игра коју црно-бели приказали у претходном колу квалификација против Малатије.

"Треба да поновимо озбиљну трку коју смо имали против Малатије, добру агресију, добру дисциплину, добру концентрацију и непоходни су нам псхички и фижички спремни играчи", рекао је он и додао да ће Партизан напасти Молде, али да то мора бити добро организовано и стрпљиво.

Партизан ће вечерашњи сусрет играти без публике због казне, али је Уефа дозволила присуство деци до 14 година из школа фудбала са територије целе Србије.

Меч између Партизана и Молдеа на програму је од 21 сат уз директан пренос на нашем Првом програму, као и на Првом програму Радио Београда, стрим је на РТС планети, а на нашем порталу можете пратити ток меча и кретање резултата.

број коментара 0 Пошаљи коментар