Милојевић: Поштеније са ВАР-ом, у Београду као да је финале

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, после ремија у Берну (2:2), поручио је да је ВАР исправна ствар и да не може да жали за пеналом који је донео изједначење Јанг Бојсу у првој утакмици плеј-офа за Лигу шампиона.

Црвено-бели су накнадном одлуком судије Данија Макелија, односно потезом Холанђанина да погледа снимак путем ВАР-а и исправи грешку, остали без тријумфа на гостујућем терену у Берну.

"ВАР је нова ствар и сигурно ће помоћи да буде поштеније. Ако се показало да је пенал немам шта да додам. Без обзира на резултат, у Београду играмо као да је 0:0 и финале", рекао је Милојевић на конференцији за медије после утакмице у Берну.

Милојевић је честитао играчима на доброј игри и борбености.

"Уживали смо у четири гола, а могао је да буде још неки погодак. Играли смо колико смо могли на специфичном терену, али са друге стране не могу да замерим на хтењу и жељи. Не би требало да жалимо за било чиме, посебно што нас чека одлука у Београду, као што смо знали".

Он је похвалио дебитански наступ и гол великог појачања Матеа Гарсије.

"Пресрећан сам због дебитанског гола. Играч је који ће дати много Звезди, немам дилему. Такође, не сећа се када је одиграо последњу такмичарску утакмицу. Већ је показао љубав према Звезди, без поговора је рекао да може чим сам му пренео моју идеју за ову утакмицу. Био је на правом месту и дао гол, али је слаб што се тиче физичке спреме".

Милојевић је избегао питање новинара да каже да ли је бреме фаворита сада на страни његових играча и преузео сав терет на себе.

"Могло је да превагне на страну Јанг Бојса, али и на нашу. Питање је колико можемо да будемо објективни... Оно што је било битно је да одиграмо добро, урадимо све што је до нас. Нека бреме притиска падне на мене", закључио је он.

Реванш у Београду на програму је следећег уторка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво