Ранђеловић херој Пиреја, сигуран тријумф Динама

Фудбалери Олимпијакоса убедљиво су на свом терену савладали Краснодар са 4:0, у првом мечу баража за Лигу шампиона, а двоструки стрелац за екипу из Пиреја био је млади репрезентативац Србије Лазар Ранђеловић. Динамо у Загребу савладао екипу Розенборга са 2:0.

Олимпијакос је једном ногом већ у Лиги шампиона, пошто су црвено-бели из Пиреја у првом мечу плеј-офа савладали на свом терену екипу Краснодара са 4:0.

Домаћи су повели голом Герера у 30. минуту, да би млади српски фудбалер Лазар Ранђеловић, пошто је у игру ушао са клупе, два пута затресао мрежу голмана руске екипе, у 78. и 86. минуту.

Коначан резултат поставио је Поденс у финишу меча.

Динамо је у Загребу са 2:0 савладао екипу Розенборга и направио велики искорак ка пласману у елиту. Петковић у осмом минуту са беле тачке и Орсић у 28. били су стрелци за "модре", које наредне недеље очекује реванш у Трондхајму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво