Перић се вратио у Црвену звезду

Од ове године у првој футсал лиги наступаће и Клуб малог фудбала Црвена звезда, који ће на терену предводити легенда српског футсала Марко Перић.

Перић је један од најбољих футсал играча у Србији свих времена. Некадашњи капитен репрезентације Србије. Лидер. Вођа. Прекаљени интернационалац који је славу српског футсала проносио широм света. Највећи траг у професионалној каријери оставио је у Италији где је годинама био један од најбољих играча лиге. Марко Перић је данас поново на нашим теренима, и то у клубу у којем је почео као играч великог фудбала, у Црвеној звезди. 

"Јако емотиван повратак, имам трему као да имам 16, 17 година, а имам 35 и имам јако велику жељи и амбиције, али очекује нас велики рад, све је ново, дошло је много нових играча, ново је руководство и на новом смо почетку", рекао је Марко Перић, футсал играч Црвене звезде.

Клуб малог фудбала Црвена звезда оформљен је ове године. Предвођени капитеном Перићем, имају велике амбиције већ у првој сезони у елитном друштву.

"Од Црвене звезде смо добили грб и јако велику обавезу, али оно што на нама остаје је да ми испишемо ту историју и веома је важно то што ћемо ове године јурити оба трофеја, и Куп и првенство и надам се да ћемо следеће године у ово време причати о неким иностраним утакмицама у Лиги шампиона", истиче Перић.

Улазак Црвене звезде у најквалитетнију футсал Лигу и најава да би и Партизан ускоро могао формирати футсал клуб, свакако ће донети велики напредак овом спорту.

"Мислим да је српском футсалу фалило да један од гиганата као што је Црвена звезда направи свој футсал клуб. Црвена звезда ће направити своју школу футсала што се први пут дешава на овим просторима и мислим да је то један пројекат који има јако лепу будућност. Ја у име свих играча и стручног штаба и свихиграча, желим да се захвалим Звездану Терзићу, Игору Милојевићу и навијачима Црвене звезде. Они су најзаслужнији за то што овај клуб данас постоји", додаје Марко Перић. 

Марко Перић пратиће и дуеле Црвене звезде против Јанг бојса у плеј-офу за Лигу шампиона.

"Мислим да је веома важно што из утакмице у утакмицу подижу форму и да ћемо гледати и ове године све најбоље европске екипе на Маракани", рекао је Перић.

Пред Перићем и саиграчима је сада велика обавеза да већ у првој сезони са Звездом покушају да удју и у футсал Лигу шампиона. Једно је сигурно - капитен Перић је током каријере доказао да зна како се долази до самог врха.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво