Боаћи: Најважније је да се екипа пласира у Лигу шампиона

Центарфор Црвене звезде Ричмонд Боаћи, пред први дуел са Јанг Бојсом у Берну у плеј-офу за Лигу шампиона, каже да му није важно да постигне гол, већ да екипа победи и дође на корак до другог у низу пласмана у крем европског фудбала. Среда 21.00 час, РТС1 и РТС Планета.

На питање Танјуга да ли може да понови исту ствар као Никола Жигић пре 15 година баш против истог тима у Швајцарској, када је дао два гола у ремију 2:2, нападач из Гане је тим ставио испред личног учинка.

"Део сам тима од 23 играча, најважније је да се екипа квалификује у ЛШ. Није битно ко ће дати гол, већ да победимо. Ту је тренер, он је победник и најважније је да се пласирамо у Лигу шампиона. У глави ми је само победа", рекао је Боаћи на конференцији за новинаре у Берну.

Боаћи верује да ће Звезда изаћи као победник из двобоја са шампионом Швајцарске.

"Теже ће бити него против Копенхагена. Сви се боре за ЛШ, неће бити лако. Спремни смо и даћемо све од себе да уђемо у групе. Надам се да ћемо то бити ми", поручио је он.

Утакмица између Јанг Бојса и Црвене звезде игра се у уторак на стадиону "Швајцарска" од 21 сат (РТС1, РТС Планета).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи