Кутињо: Дрес Бајерна је велика одговорност

Нови фубалер Бајерна Филипе Кутињo рекао је да се нада да ће дуго остати у минхенском клубу и да ће освојити много трофеја. Бразилац је јуче званично из Барселоне стигао на једногодишњу позајмицу у редове немачког шампиона и задужио је дрес са бројем 10, који је пре њега носио Арјен Робен, који се повукао на крају прошле сезоне.

Бразилац ће бити први играч који ће носити дрес са бројем 10 од повлачење Арјена Робена.

"Многе ствари у Барселони нису биле онако како сам замишљао, али то је сада прошлост. Надам се да ћу овде остати дуго и да ћу освојити много титула. Дрес Бајерна и посебно број 10 велика су одговосност, јер је он припадао Робену. Надам се да ћу оправдати очекивања добрим наступима", рекао је Кутињо.

Немачки великан Барселони ће морати да исплати 8,5 милиона евра и плату Бразилца до краја сезоне и уколико одлучи да га задржи у Минхену после истека позајмице мораће да плати 120 милона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи