Реми, ВАР поништио победу Ситија над Тотенхемом

Фудбалери Ситија и Тотенхема одиграли су нерешено 2:2 у мечу другог кола Премијер лиге. ВАР поништио трећи гол Ситија у надoкнади времена. Победе Арсенала и Ливерпула.

Сјајан меч одиграли су Манчестер сити и Тотенхем, на крају можда и најправеднији резултат - 2:2. Иако је Сити и трећи пут повео на овом мечу, ВАР је поништио гол Габријела Жезуса јер је предходно лопта закачила руку једног играча Ситија.

Домаћин је повео у 20. минуту. Лопта је дошла до Дебрујнеа искоса са десне стране на ивици шеснаестерца. Овај сјајним центаршутем проналази Стерлинга који матира Лориса.

Само што се завршило славље навијача Ситија уследио је шок. Само три минута касније Ламела је прихватио лопту на око 30 метара од гола. Направио је неколико корака и снажним и прецизним ударцем погодио доњи десни угао.

Сити је поново повео у 35. минуту. Дебрујне је опет био асистент. Добио је лопту на десној страни, центрирао је, на лопту је налетео Агуеро и закуцао је у мрежу.

Тотенхем је изједначио у 56. минуту. Корнер је извео Ламела, највиши у скоку био је Лукас и главом сместио лопту у мрежу.

Резултати 2. кола Примере:
Арсенал - Барнли 2:1 (1:1) (Лаказет 13', Обамејанг 64' - Барнс 43')
Астон вила - Борнмут 1:2 (0:2) (Луиз 71' - Кинг (пенал) 2', Вилсон 12')
Брајтон - Вест Хем 1:1 (0:0) (Тросар 65' - Ернандез 61)
Евертон - Вотфорд 1:0 (1:0) (Бернард 10')
Норич - Њукасл 3:1 (1:0) (Пуки 32', 63', 75' - Шелви 90'+4)
Саутемптон - Ливерпул 1:2 (0:1) (Ингс 83' - Мане 45'+1, Фирмино 71')
Манчестер сити - Тотенхем 2:2 (2:1) (Стерлинг 20, Агуеро 35 - Ламела 23, Лукас 56)

Недеља:
Шефилд јунајтед - Кристал палас 15.00
Челси - Лестер 17.30

Понедељак:
Вулверхемптон - Манчестер јунајтед 21.00

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи