Деби Јовића у победи Реала

Реал је нову сезони Примере почео победом против Селте од 3:1. Дебитовао је српски репрезентативац Лука Јовић, Герет Бејл је био од старта на терену, Модрић „поцрвенео“.

Реал је успешно започео нову сезуну у Шпанији. Надиграо је Селту, иако је домаћин одиграо солиндо, морао је да се задовољи са часним поразом. Играо је Реал са играчем мање од 56. минута када је искључен Модрић, али то се није приметило на терену. Лука Јовић је у игру ушао у 81. минуту уместо Бенземе.

Гости су повели у 12. минуту. Бејл је одлично прошао по десној страни упослио Бензему који је сјајно реаговао и затресао мрежу.

Други гол тим из Мадрида је постигао у 61. минуту, а дело је Тонија Кроса. Немац је добио лопту на око 30 метара искоса са леве стране, кренуо је ка средини и опалио са око 25 метара, голман домаћина парадом је само улепшао погодак Кроса.

Реал је наставио да ломи противника, а у 80. минуту на семафору је стајало 3:0. Бензема се овог пута нашао у улози асистента, а егзикутор је био Лукас.

Домаћин је успео да ублажи пораз у првој минуту надокнаде времена. Исадо је прихватио лопту на ивици шеснаестерца, улетео је у казнени простор и са око дванаест метара прецизним ударцем сместио лопту у супротан угао.

У другом колу Реал дочекује Ваљадолид, а Селта игра против Валенсије.

Резултати првог кола Примере:

Селта - Реал Мадрид 1:3
Валенсија - Реал Сосиједад 1:1
Мајорка - Еибар 2:1
Леганес - Осасуна 0:1
Вољареал - Гранада 4:4

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво