Звезда гостује у Суботици пред мечеве сезоне са Јанг Бојсом

Фудбалери Црвене звезде, након успеха у квалификацијама за Лигу шампиона, такмичење у Линглонг Суперлиги Србије настављају утакмицом против суботичког Спартака.

Актуелни првак иде у Суботицу екипи Спартака после напорног, 120 минута дугог, али преброђеног гостовања данском Копенхагену у квалификацијама за Лигу шампиона.

Испред црвено-белих је "мина" пред вероватно мечеве сезоне са Јанг Бојсом за место у елитном европском такмичењу и очекује се да тренер Владан Милојевић умногоме искомбинује тим, како би добар део играча био свеж за пут у Швајцарску.

Дуел је на програму од 20 часова, када се играју мечеви и Чукарички – Пролетер, односно Младост Лучани – Раднички Ниш. Дан од 17.00 отварају Инђија и Радник из Сурдулице.

Дан касније, Партизан чека Рад у Хумској у увертири за први судар са Молдеом за Лигу Европе на истом стадиону.

Екипа Сава Милошевића безболно је изгубила у Малатији (1:0), али претходно кикснула у Крушевцу против Напретка (2:2) и жели повратак на победнички колосек.

Велика пажња биће у сусрету првопласираних тимова са максималним учинком – Војводине и дебитанта ТСЦ-а из Бачке Тополе на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду.

Локални војвођански дерби, осим престижа, могао би да донесе и место лидера после пет кола, с тим да Црвена звезда има меч мање и такође све тријумфе.

Ову рунду отварио је меч Вождовца и Јавора на "крову", домаћин је славио са 2:1 после преокрета и уписао први тријумф у новој сезони.

Линглонг Суперлига Србије – пето коло:
петак:

Вождовац – Јавор 2:1 (2:1)
(Николић 12п, Нишић 27 – Петковић 10)

субота:
17.00 Инђија – Радник Сурдулица
20.00 Чукарички – Пролетер
20.00 Младост Лучани – Раднички Ниш
20.00 Спартак Суботица – Црвена звезда

недеља:
19.00 Партизан – Рад
20.00 Мачва – Напредак Крушевац
20.00 Војводина – ТСЦ Бачка Топола

табела: Војводина 12, ТСЦ Бачка Топола 12, Црвена звезда 9, Раднички Ниш 9, Партизан 7, Чукарички 6, Спартак Суботица 6, Вождовац 4, Инђија 4, Младост Лучани 4, Јавор 3, Радник Сурдулица 3, Рад 3, Пролетер 3, Напредак Крушевац 1, Мачва 1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво