Мисија ФСС у Лондону: Миливојевић поново игра за Србију

Капитен Кристал Паласа Лука Миливојевић вратиће се у фудбалску репрезентацију Србије за септембарске дуеле против Португалије и Луксембурга у квалификацијама за Европско првенство 2020. године.

То је епилог разговора новог спортског директора Владимира Матијашевића и селектора Љубише Тумбаковића са Миливојевићем током посете играчима који наступају у Премијер лиги.

Иако на сајту ФСС нигде не пише децидирано да се Лука вратио међу "Орлове", све је јасно због реченице да су Тумбаковић и Матијашевић посетили, како се истиче, репрезентативце Миливојевића и Александра Митровића у Лондону.

"Разговарали смо о предстојећем окупљању које нас очекује у септембру, селектор Тумбаковић је изнео своје планове и очекивања, ставили смо "ад акта" неке ствари и идемо даље, тако да се надам, да ће сви бити на окупу", изјавио је Матијашевић.

Он је додао да је Миливојевић био веома расположен током разговора.

"Нисмо се враћали на неке теме, селектор Тумбаковић је инсистирао да гледамо у будућност, да направимо заједно добру атмосферу", навео је он и изразио наду да ће јавност и публика подржати национални тим.

"Надам се да ће повратак играча утицати позитивно и да ће публика доћи да подржи репрезентацију, што је нормално, јер увек када смо имали резултат то је било и због тога што смо имали публику уз нас", закључио је он.

Миливојевић није играо за "Орлове" после Мундијала у Русији прошле године, када је критиковао тактику бившег селектора Младена Крстајића, који је 27-годишњег везисту оптужио за пуч у репрезентацији.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво