Милошевић: Имаћемо проблем ако помислимо да ћемо лако

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пре реванш меч 3. кола квалификација за Лигу Европе против Малатије, рекао је да ће доста тога зависити од његовог тима, али да не сме да олако схвати утакмицу.

"Очекивања су прво да се сви оспособимо, остао је још Остојић, близу је, требало би да игра... То је прва брига коју треба да пребринемо. Очекујемо изузетно тешку утакмицу, против озбиљне екипе, неће уопште бити лако, али смо показали да можемо са њима и доста ствари ће зависити од нас", рекао је Милошевић новинарима на аеродрому "Никола Тесла".

Милошевић је истакао да од ривала очекује другачију игру од оне из Београда.

"Доста офанзивнију од оног што су приказали у Београду. Показали су у Љубљани да када хоће и када јуре резултат да могу много офанзивније да играју. Не верујем да ће да иду грлом у јагоде, али сигурно офанзивнију него у Београду."

Милошевић је упитан и да ли ће добра разлика "уљуљакти" његов тим, јер се у јавности стекао утисак да ће црно-бели Малатију лако да прођу.

"Таман посла. Свесни су играчи, сви су свесни да Малатија може много више и да је тај резултат само захваљујући нашој одличној игри, али ако помислимо за тренутак да ће бити лако имаћемо велики проблем. Покушавам да се фокусирам на свој посао и да то пренесем на играче, мислим да су свесни кроз причу коју смо имали у претходних пар дана, а посебно после лошег издања у Крушевцу, да било које опуштање може скупо да нас кошта", рекао је Милошевић, који је објаснио шта то не сме да се понови из дуела против Напретка, који је завршен ремијем 1:1.

"За почетак нећу ротирати, али то што сам рекао то сам и мислио. Моја грешка је што сам извео тим који није добро избалансиран, поготово када је у питању дефанзивна стабилност. Много лоших ставри је проистекло из тога. Грешка је била састав и теба учити на грешкама."

Милошевић је рекао и да се нада да ће Такума Асано бити спреман за више од 45 минута, а прокоментарисао је и пролазак Црвене звезде у плеј-оф Лиге шампиона.

"Мислим да би Звезда завршла пре меч да је имала среће је дала гол. Искључење је пореметило игру, али евидентно је да је Звезда боља екипа, после пенал рулета. Добро је за српкси фудбал што је Звезда прошла", рекао је Милошевић и додао да екипа није специјално вежбала пенале, али да велики број играча то ради редовно.

Меч између Партизана и Малатије игра се у четвртак од 19 сати у Турској.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво