Ливерпул или Челси – ко је најбољи на Старом континенту?

Европска фудбалска такмичења већ су почела квалификацијама за Лигу шампиона и Лигу Европе, док се у среду игра први меч за трофеј. Фудбалери Ливерпула и Челсија, као прошлогодишњи победници, од 21 сат састају се у Суперкупу Европе у Истанбулу. Директан пренос је на Првом програму РТС-а, стрим на РТС планети, а текстуални пренос можете пратити на нашем порталу.

Ливерпул је освојио титулу првака Европе, док је у оном мало слабијем такмичењу Челси подигао пехар. Тако ће први пут у скоро 50 година историје Суперкупа, снаге на терену одмерити два премијерлигаша.

"Црвени" су сјајно започели нову сезону у Премијер лиги, пошто су у првом колу декласирали Норич резултатом 4:1, док су "плавци" под вођством новог менаџера Френка Лампарда доживели дебакл.

Челси је поражен у великом дербију од Манчестер јунајтеда, резултатом 4:0.

Иако у много бољем расположењу стиже у Истанбул, Јирген Клоп има разлога за главобољу јер се повредио Алисон Бекер, први чувар мреже и постоји могућност дуже паузе.

Навијачима Ливерпула је турски град остао у добром сећању, пошто су пре 14 година освојили "ушати пехар" по пети пут, након "оног" финала против Милана.

Овога пута се утакмица игра на новом Бешикташ парк стадиону, који ће, то нема никакве сумње, бити испуњен навијачима у црвеном и плавом.

Утакмица Ливерпула и Челсија почиње од 21 сат, директан пренос је на Првом програму РТС-а, стрим на РТС планети, а текстуални пренос можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво