Мркела за РТС пред реванш: Нема фаворита, верујем у замене

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела рекао је за РТС уочи реванша у Копенхагену да резултат из првог дуела никога не ставља у улогу фаворита, као и да се нада да ће замене успешно надоместити недостатак Бена, Павкова и Бабића.

Црвено-бели су и поред одличне игре и доминације у већем делу првог меча у Београду, у Данску отишли са само 1:1. 

Тај резултат даје мало веће шансе домаћину из Копенхагена, јер му одговара и нерешен резултат без голова за пролаз даље.

Ипак, спортски директор најтрофејнијег српског клуба Митар Мркела не види то на тај начин. 

"Била је јако добра утакмица у Београду, мислим да је Звезда одиграла доста добро и да је по приказаном залужила много више. Ипак, резултат је 1:1 и он никоме не оставља могућност да може да уђе у меч са епитетом фаворита. Тако да очекујем још једну тешку утакмицу и мислим да ће до последњег судијског звиждука бити неизвесно", рекао је Мркела репортеру РТС-а у Копенхагену.

О хендикепу и изостанку Бена, Павкова и Бабића, Мркела каже:

"То је свакако недостатак за Црвену звезду, неиграње тих нама стандардних играча. Али увек су најбољи они играчи који су здрави и који могу да играју. Ја верујем да Звезда има квалитет у заменама које ће истрчати на терен и да ће они обавити посао на најбољи могући начин", закључио је Мркела.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи