Остојић пред Малатију: Опрезно, створила се лажна слика

Искусни дефанзивац Партизана Бојан Остојић изјавио је да не постоји еуфорија пред пут у Турску и да екипа са великом дозом опреза чека реванш против Малатије у 3. колу квалификација за Лигу Европе.

Партизан је пре шест дана у Београду славио 3:1 и са великом предношћу иде у Анадолију.

"У Турску идемо изузетно опрезни. После победе у Београду од 3:1 створила се велика еуфорија, али и лажна слика да је Малатија тим који се без проблема може савладати 5:0", рекао је Остојић за клупски сајт.

Према његовим речима црно-бели су у Хумској одиграли фантастичан меч, посебно због раног вођства и гола Умара Садика.

"Имали смо среће што смо их шокирали раним голом. Видели сте да су чврсти, брзи и да са њима нећемо бити лако на њиховом стадиону пред домаћом публиком. Имали су довољно времена, као и ми, да све анализирају и виде где су и грешили, али и шта су им предности и мане у односу на наш тим. Колико год им било отежавајуће, како кажу, што им првенство почиње за који дан, толико су сад имали и више времена да се одморе".

Остојић се опоравио од повреде и требало би да буде спреман за реванш у Турској.

"Видели смо у недељу у лиги (Напредак (2:2) прим. аут) да све може да се окрене. Зато нема места еуфорији већ стрпљиво, полако, сконцентрисано и са пуним гасом где треба. Утакмицу у Београду морамо да архивирамо, као да почињемо од нуле", закључио је искусни фудбалер.

Реванш између Малатије и Партизана игра се у четвртак од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво