Милојевић: Копенхаген у предности, играћемо храбро и мушки

Тренер Црвене звезде уочи реванша против Копенхагена у квалификацијама за Лигу шампиона рекао је да дански тим има благу предност због резултата у Београду (1:1), али да још ништа није решено у двомечу.

"Резултат из прве утакмице даје предност Копенхагену, због тог гола у гостима, али у сваком случају ми смо се спремили да одиграмо храбру, мушку утакмицу. Тешко је давати неке процене, али остаје нам још 90 минута против изузетно квалитетног противника са искуством Лиге шампиона", рекао је Милојевић у Данској.

Он је рекао да не очекује другачији приступ ривала, с обзиром на "позитиван резултат".

"Нема ту неких тајни, и са једне и са друге стране. Знате колико ценим колегу Солбакена, он је овде направио препознатљив стил и тешко да ће од њега одступити".

Звездин тренер није хтео да прича о суђењу, а ово је рекао по питању изостанка Милана Павкова и Бена:

"Чим неких играча нема сигурно да вам то отежава припрему, али то не сме да буде изговор или алиби. Верујем у своје играче. Као што су говориле старије колеге, најбољи играч је здрав играч. Имам велико поверење у све играче", поручио је Милојевић.

На питање да упореди овај дуел са прошлогодишњим против Спартака из Трнаве, такође после 1:1 у Београду, Милојевић је истакао да је тешко да постоје две исте утакмице.

"Ми морамо да постигнемо гол, то је сигурно. Мислим да нема сличних утакмица, али знам да ћемо дати максимум", закључио је Милојевић.

Утакмица између Копенхагена и Црвене звезде игра се у уторак од 20 сати на Паркен стадиону.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво