Неславан деби Лампарда, Јунајтед размонтирао Челси

Фудбалери Манечстер јунајтеда савладали су на свом стадиону екипу Челсија са 4:0 у последњем мечу првог кола Премијер лиге. У осталим мечевима Арсенал је победио Њукасл са 1:0, док су без голова одиграли Лестер и Вулверхемптон.

Деби новог тренера "плаваца" Френка Лампарда био је за заборав, пошто је његова екипа поражена на гостовању на "Олд Трафорду".

Челси је изгледао енергичније и боље у првих десетак минута, што нису успели да материјализују. Абрахам је погодио стативу, а Маунт у два наврата неспретно реаговао.

Након уводног одмеравања снага Јунајтед је заиграо много боље.

Курт Зума је у 18. минуту оборио Маркуса Рашфорда у свом шеснаестерцу, а млади енглески фудбалер био је сигуран са беле тачке и донео предност својој екипи.

Уследио је дужи период без голова, али са приликама на обе стране. Челси је поново био близу гола, али је поново статива била савезник Јунајтеда, пошто је спречила шут Палмијерија. Барклијев шут одбранио је Де Хеа, док су са друге стране покушавали Погба, Рашфорд и Марсијал.

Играо се 65. минут када је Переира пробио по десној страни и одлично упослио Марсијала, који са пет метера тресе мрежу Аризабалаге за предност Манчестера од 2:0.

Потпуно се распала игра Челсија у тим моментима, што се потврдило два минута касније. Погба је одлично у простор послао лопту за Рашфорда, који бежи одбрани и лако постиже други гол на мечу.

Коначних 4:0 поставио је новајлија Џејмс у 81. минуту. Сјајна контра, Марсијала и Погбе, поново је асистенцију уписао играч средине терена Јунајтеда, овога пута лопта је правовремено ишла за Џејмса, који уз доста среће постиже гол.

У осталим мечевима Арсенал је победио Њукасл са 1:0, једини стрелац био је Обамејанг.

Меч без голова одиграли су Лестер и Вулверхемптон. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара